Een training voor jonge werkzoekenden! Deze training maakt onderdeel uit van het traject dat jongeren doorlopen via Young Talent. Een training waarin je alles leert over het ontdekken, inzetten en ontwikkelen van je talenten maar ook over positieve gezondheid. In deze training van 4 dagdelen word jij als jongere tussen de 17 en 27 jaar uitgedaagd om met jouw toekomst aan de slag te gaan. Klinkt goed toch!?

Over de training

Deze jongerentraining wordt georganiseerd door Young Talent in samenwerking met jongerencoaches Mariska van der Heijden, Julien Rekers en Ad Hesemans accountmanager bij de gemeente Oss. Een korte maar krachtige training waarin je leert om op een brede manier naar gezondheid te kijken. Want als je lekker in je vel zit, dan voel je je beter en dan is een mooie stage, opleiding of baan dichterbij dan je denkt!

Aan de slag

We werken met een handige tool waarin de volgende thema’s aan bod komen:

1. Lichamelijk

2. Mentaal welbevinden

3. Zingeving

4. Kwaliteit van leven

5. Meedoen in de maatschappij

6. Dagelijks functioneren

Ons doel?

Als jongere wil je uitgedaagd worden om te werken aan jouw toekomst. Dat doen we met opdrachten waardoor je op een leerzame maar vooral leuke manier werkt aan jouw toekomst. Je krijgt inzicht in je talenten waardoor je toewerkt naar jouw droombaan, studie of stage.

Extra hulp nodig?

Geen probleem! Vanwege ons grote netwerk kunnen we je doorverwijzen naar de juiste hulpinstanties. En dat doen we op interactieve maar vooral persoonlijke manier.

Deelnemen?

De training wordt georganiseerd in samenwerking met gemeenten en Young Talent. Tijdens de training wordt duidelijk welk traject het beste aansluit bij jongeren. Interesse? Ga aan de slag met jouw toekomst en neem vrijblijvend contact op met de gemeente of met Young Talent!

Meld je aan via onderstaande button