Die ene leuke baan voor jou!

Direct aan het werk! Hoe fijn is dat?! Maar ja, het is nu effe niet zo makkelijk om die leuke baan te vinden…

Via Young Talent helpen we jou daarbij.

Ben je 27 jaar of jonger? Dan zorgen wij voor het werk. Jij kunt gelijk aan de slag.

Werk in de regio voor jou

We werken samen met allerlei werkgevers bij jou uit de regio. De vacatures variëren. Afhankelijk van je opleiding en ervaring kun je direct in een baan aan de slag. Maar het zou ook zo kunnen zijn dat je eerst nog even wat extra werkervaring op moeten doen, voordat je in je droombaan kunt starten. Ook dan hebben we werk voor jou.

We hebben regelmatig vacatures voor groene fietskoerier, in de schoonmaak, maar ook in de hospitality of binnen de productie. Je kunt ook aan de slag als schilder, in de beveiliging, in een kwekerij of in de metaal en we hebben altijd werk als groenmedewerker. We bieden ook werken en leren (BBL) trajecten bij werkgevers. Wil je graag werken als rij instructeur B? Dat kun je natuurlijk niet zomaar. Maar je kunt het wel worden via Young Talent.

Werkgevers waar we vacatures hebben

Verschillende werkgevers in de regio willen Young Talent (jou dus! 😉), een kans geven. En daar komen elke dag nieuwe werkgevers bij.

KSP metaal – Partner Young Talent

Er zijn diverse technische functies binnen KSP metaal waar je voor kunt worden opgeleid.

Meekelenkamp – Partner Young Talent

Als allround bouwmedewerker leg je allerlei soorten kunststofvloeren in een dynamische werkomgeving.

Flash – Partner Young Talent

Bij Flash zijn er diverse werkzaamheden binnen de verpakkingswereld die je kunt uitvoeren.

Verhees Textiles – Partner Young Talent

Ook jij kan aan de slag bij deze toonaangevende stoffenimporteur. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen dit jonge en dynamische team.

We hebben altijd werk

Is er nog geen passende vacature voor jou? We hebben altijd werk waarin je vast kunt starten om werkervaring op te doen. We hebben altijd werk in:

Schoonmaak

Houd je niet van stilzitten, maar wil je wel lekker binnen aan de slag? Als schoonmaker maak je kantoren, wachtruimtes of een kantine schoon. Je ziet gelijk resultaat, mooi toch?

Groen

Buiten werken en met collega’s de boel aan kant maken. Je werkt in een team en samen zorgen jullie dat groenstroken en parken er altijd piekfijn bij liggen.

Productie

Werken aan designlampen, scooters en motoren, of zorgen dat bijvoorbeeld snoepgoed en stroopwafels in mooie actieverpakkingen naar de winkels gaan.

Je verdient meer dan
het minimum(jeugd)loon!

Je krijgt een contract voor 6 maanden (met 1 maand proeftijd). En mogelijk nog een verlenging voor 5 maanden. We betalen je 5% meer dan het minimum(jeugd)loon!

Voordat je start

We kunnen ons voorstellen dat je gelijk aan de slag wil. Graag vertellen we je dan ook op een Young Talent informatiebijeenkomst wat je precies van ons mag verwachten en op welke manier we jou aan een baan helpen. En nog mooier, je hoort dan gelijk welke meest actuele vacatures er op dat moment voor jou beschikbaar zijn!

Training voor Young Talents!

Start je bij Young Talent, dan kijken wij naar jouw mogelijkheden. We starten daarom met een korte training. Je leert alles over het ontdekken, inzetten en ontwikkelen van je talenten maar ook over positieve gezondheid. Hij duurt maar 4 dagdelen en in die tijd dagen wij jou uit om met je toekomst aan de slag te gaan. Klinkt goed toch!?

Maak kennis met Levent, jongerencoach van Young Talent

Neem je contact op met Young Talent? Dan is de kans groot dat je Levent spreekt. Hij werkt namelijk als jongerencoach voor Young Talent. Hij doet dit met heel veel passie en enthousiasme. Levent stelt zich graag aan je voor!

Maak kennis met Ad, jongerencoach van Young Talent

Neem je contact op met Young Talent? Dan is de kans groot dat je Ad tegenkomt. Hij werkt namelijk met heel veel passie en enthousiasme als jongerencoach voor Young Talent. Klik snel verder en maak kennis met Ad.

Meld je nu aan voor een vrijblijvend gesprek

Meld je nu aan via onderstaande button en wij nemen contact met je op. Je mag natuurlijk ook zelf bellen met Jose Castermans op 0413 33 44 55.